ค่ายจิตวิทยา

ค่ายจิตวิทยา Fantastic Fables สำหรับน้อง ๆ อายุ 3-5 ปี

การผจญภัยในดินแดนมหัศจรรย์ที่เด็ก ๆ จะได้เจอเพื่อนใหม่ ไขปริศนาลึกลับ และสร้างเสื้อคลุมวิเศษ! ในค่ายที่เต็มไปด้วยเสียงดนตรีและเรื่องราวพิเศษมากมาย….มาร่วมร้องเพลงและค้นหาความลับในดินแดนแห่งนี้กันเถอะ!
Journey into a fairy tale land where we invite you to meet new friends, uncover Fantastic Fables’ secret and craft magical hoods to prepare for an adventure. In this music and story filled day, children will sing and explore these magical grounds.
PRE-CAMP

เหมาะสำหรับเด็ก ๆ ที่มาเข้าค่ายครั้งแรก!
A great start for first time campers!

แคมป์นี้ถูกรังสรรค์ขึ้นมาให้เป็นจุดเริ่มต้นสู่การผจญภัยในธรรมชาติและกิจกรรมต่าง ๆ ที่จะเกิดขึ้น เด็ก ๆ จะได้รับพื้นที่และเวลาให้ได้ปรับตัวและเติบโตในสภาพแวดล้อมใหม่ที่ต้องแยกจากผู้ปกครองของพวกเขาเป็นครั้งแรก
The camp is designed as an entryway to outdoors adventures and other camp activities. Children are given time and space to adapt and grow in a new environment, being away from their parents for the first few times.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

การแสดงออกทางร่างกายและดนตรี
PHYSICAL AND MUSICAL EXPRESSION

มีส่วนร่วมในเรื่องราว Take part in the story!

ด้วยนิทานที่คุ้นเคย เสียงดนตรีประกอบ และการเล่าเรื่องราวต่าง ๆ ค่ายของเราเปิดโอกาสให้เด็ก ๆ ได้ท่องเที่ยวไปในจินตนาการของพวกเขาอย่างอิสระ เด็ก ๆ จะได้แสดงตัวตนของพวกเขาออกมาผ่านกิจกรรมต่าง ๆ รวมไปถึงกิจกรรมด้านดนตรีในค่ายแห่งนี้ Using familiar stories, musical and theatrical storytelling, the camp provides a space for first campers to imagine themselves interacting with a magical fairy tale world. Children are encouraged to express themselves through physical and musical activities in Fantastic Fables.

เหรียญตราที่สะท้อนถึงความสามารถที่มุ่งเน้นเกี่ยวกับทักษะที่เกี่ยวข้องกับจินตนาการ การเล่าเรื่องราวอย่างสร้างสรรค์ และความสามารถในการปรับตัวและก้าวข้ามความท้าทายใหม่ ๆ Badges specific to camp activities focus on imagination, creative storytelling, and the ability to adapt & overcome new challenges.

หลังการผจญภัยจบลง นักผจญภัยตัวน้อยจะได้รับเหรียญตราที่สะท้อนให้เห็นถึงจุดเด่นของตนเองในค่าย

After their adventure, campers will receive one of these badges that most reflect their strength on Fantastic Fables camp day.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==